TIDAL Rising: Felix De Luca

TIDAL Rising: Felix De Luca

Med TIDAL Rising er vi altid på jagt efter ny, god musik. Her sætter vi fokus på tidens bedste nye kunstnere og bands, som vi synes fortjener ekstra opmærksomhed. En af dem vi ser frem til at høre mere fra i 2016 er Felix De Luca.

*   *   *

Hvem er Felix De Luca? Kan du præsentere dig selv?

Mit navn er Felix De Luca, jeg er fra Nørrebro København og jeg laver rapmusik.

Hvornår og hvordan begyndte du at lave musik?

Jeg var 9-10 år gammel, da jeg først begyndte at skrive og indspille. Jeg boede den største del af min barndom med min far, som altid har lavet musik. Jeg havde en 2 tapes båndoptager og en rigtig skodmikrofon, det var først, da jeg var omkring de 18 år, at jeg kom i et rigtigt studie.

Hvad handler din single Buzzin’ om?

Ærligt… At være påvirket i studiet på en torsdag.

Hvem er dine musikalske helte og inspirationern og hvordan har de inspireret dig?

Det er meget bredt. Jeg er inspireret af kunstnere, som går deres egen vej, har et originalt udtryk og ikke er bange for at bære deres følelser uden på tøjet. Curtis Mayfield, Jay-Z, Ghostface Killah, Jay Kay fra Jamiroquai og Nas for at nævne en håndfuld.

Nævn et album, en kunstner, et band eller en koncert, der har betydet noget for dit udtryk?

Wu Tang Forever.

Hvordan ville du forklare din musik til dine bedsteforældre?

Som jeg ville forklare den til alle andre mennesker: Du skal egentlig bare trykke play og finde ud af, om du kan bruge det til noget.

Hvad er det bedste eller værste råd du nogensinde har fået?

Det bedste råd i min bog er “vær dig selv”. At the end of the day skal du leve med dig selv og være glad for det du laver og det liv du lever, folk har det lidt med at miste deres identitet ved at prøve at passe ind i, hvad de tror, er den “rigtige” kasse.

Hvilket nyt navn ser du selv frem til at høre mere fra i 2016?

Keis Khatib

Hvordan ser den nærmeste fremtid ud for dig?

Jeg har en single der lander her i slutsommer, og så er jeg i samarbejde med min producer Dontaxaboutit lige gået igang med det næste projekt. Bortset for det, skal der arbejdes og spilles shows i udlandet, og også lidt her i DK.

Når du om et år ser tilbage på 2016, hvad håber du så, højdepunktet vil være?

Egentligt bare en masse gode oplevelser i bagagen, jeg håber på at kunne rejse en del og møde nogle spændende mennesker, og så at vi kan slutte året af med at udgive vores bedste projekt til dato.

Og her til sidst, hvis din musik var en en madvare – hvilken og hvorfor?

Pizza… Hvem kan ikke lide pizza?

[fbcomments num="5" width="100%" count="off" countmsg="kommentarer" url="http://read.tidal.com/article/tidal-rising-felix-de-luca"]